dijous, 28 d’agost del 2014

Ressenya de Jocs de la fam!

Hola sóc la Maria Serra, també autora del bloc de Crazy Mary, i l'altre autora del bloc de Històries en l'oblit. Avui us porto la ressenya dels Jocs de la fam, trilogia molt coneguda i de la qual se n'ha parlat molt. Jo ja me l'he llegida i us faig un resum. Del primer llibre.


JOCS DE LA FAM:

La Katniss és una noia de 16 anys que viu al districte 12. Orfe de pare, cuida tota la família anant a caçar il·legalment fora dels límits del districte 12 junt amb en Gale, el seu gran amic de la infància. 

Falta  un dia per a l'elecció dels tributs dels Jocs de la Fam. Els Jocs de la Fam són uns Jocs perquè els privilegiats gaudeixen veient com els tributs de cada districte es maten entre ells per guanyar. 
El premi? Ser immune de manera que passes a ser privilegiat i no et poden tornar a nominar com a tribut.

La Katniss acaba sent tribut per substituir la seva germana petita, la Prim, a la qual estima amb bogeria. La Katinss viu moltes aventures a l'arena junt amb en Peeta, el seu gran amor fingit. 

L'arena li portarà experiències inoblidables, amistats frustrades, i morts sobtades. Coneixerà la Rue, una noia molt espabilada amb la qual farà equip i amistat. 

Guanyarà? Amb en Peeta? 


  • Nom: Els Jocs de la Fam.
  • Genere: Novel·la.
  • Subgènere: Aventura i ciència ficció.
  • Editorial: Scholastic Press.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada