diumenge, 31 d’agost del 2014

Hola a tots!
Avui us volia recomenar un parell de llibres que em vaig llegir ja fa temps però que em van agradar molt.

El primer és un dels clàssics de la literatura fantàstica: La historia interminable, de Michael Ende. Aquest llibre ha estat classificat moltes vegades dins de la literatura infantil però, sincerament, crec que és més aviat per a un públic de joves-adults, que poden entendre la "filosofia de Michael Ende". És una novel·la plena d'imatges i escenaris formidables on en Bastian, el lector de la "historia interminable" que podríem ser un de nosaltres mateixos, venç els seus temors a mesura que avança l'argument. També hi intervenen altres personatges fantàstics COM l'Atreyu (de la tribu dels pells verdes), l'Emperadriu Infantil i el drac Fújur. La historia interminable és un viatge pel món de la imaginació que recomano a tots aquells qui els hi agradi la fantasia i estiguin interessats en Michael Ende.

Us adjunto el link d'una revista especialitzada en literatura juvenil que es diu "El templo de las mil puertas" on s'explica amb més detall en què consisteix el món on transcorra la història: FANTASIA.

http://www.eltemplodelasmilpuertas.com/revista/21/42/





PUNTUACIÓ MARTÍ: 4'5/5
PUNTUACIÓ MARIA: 3'9/5


I el segon llibre és el darrer de l'escriptora alemanya Cornelia FunkeReckless, Carn de pedra. El fet que els capítols siguin curts i intensos fa que sigui una novel·la lleugera i molt amena. S'ambienta en un món de contes i tradicions relacionades amb els Germans Grim i amb Alemanya (precisament els dos germans protagonistes de la novel·la es diuen Will i Jacob). En Jacob, el germà gran, farà tot el possiblePER salvar en Will d'una mal·ledicció que converteix la carn dels homes en pedra. Sembla una missió gairebé impossible però l'amor d'un germà i les habilitats que en Jacob ha après durant els anys que ha viscut una doble vida rera el mirall del despatx del seu pare poden ajudar-lo a vèncer els enemics més temibles.



PUNTUACIÓ MARTÍ: 3'5/5


Que tingueu un bon dia!

Martí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada